Service

OVER ONS


Het verhaal achter Roadsterbag Nederland:

Sinds 2007 leveren we Roadsterbag in Nederland. Als Cabriostore.nl hebben we in 2010 het importeurschap verworven en onlangs konden we de naam Roadsterbag.nl overnemen. Door een hele nauwe samenwerking met de producent van de koffersets zijn we in staat unieke sets te ontwikkelen en op de Nederlandse en buitenlandse markt te introduceren.

Met meer dan 30 jaar ervaring binnen de Automotive weten we inmiddels wat onze klanten willen en hebben we ons assortiment daarop afgestemd. Sinds kort ligt de productie van de koffersets in Europa en hebben we de mogelijkheid de sets in kleine aantallen te laten produceren. Dit houdt in dat we ook voor die ene klassieker een set kunnen produceren en niet meer afhankelijk zijn van grote aantallen.

Maatwerk is mogelijk en hierin zit voor ons de grootste uitdaging. Samen met u stemmen wij de set af op uw wensen en voor uw auto. Wilt u voor uw zwarte Mclaren 720S met rood lederen interieur een zwarte lederen kofferset op maat met rode stiknaden….geen enkel probleem!

Informeert u rustig naar de mogelijkheden en uiteraard komen wij graag bij u langs om te bekijken wat de mogelijkheden voor uw auto zijn. Dit kan uiteraard ook in de avonduren.